Kosmetické štětce Annabelle Minerals | Vendula Jirmannová

pátek, listopadu 30, 2018

Kosmetické štětce Annabelle Minerals

Článek vznikl ve spolupráci s Annabelle Minerals.

Jak jistě známo, s drahým a kvalitním makeupem nikdy nevykouzlíte dokonalý makeup, pokud nepoužijete kvalitní štětce. Občas se mi stávalo, že jsem při cestě z Prahy k našim na venkov doma něco zapomněla. Někdy to byl samotný makeup, jindy štětec. Zkoušela jsem tedy improvizovat, a výsledek? Katastrofální. Kdykoliv jsem použila pouhou ruku, byly chloupky na mé pleti tak nehezky obalené v makeupu, že jsem vypadala jak vousatá. Mám zkušenosti i s nekvalitními vypelichanými štětci, které naopak na mé tváři zanechávali tahy. Zhruba asi jako když málo naředíte temperu. Stejně jako karton, tak i naše pleť je jistým plátnem. A pokud použiZkojete nekvalitní barvu či levný štětec, nikdy nedosáhnete dokonalého výsledku.
Se štětci, a obecně kosmetikou Annabelle Minerals, jsem více než roční kamarádkou. Mohu tedy, myslím, subjektivně hodnotit nejen samotnou kvalitu, nýbrž i funkčnost jejich produktů. Pojďme dnes tedy mírně odskočit od makeupů, stínů či olejů a přejděme k další velmi praktické a důležité části našeho každodenního makeupu.


Po nijak dlouhém zamyšlením se nám všem asi dojde, že nejdůležitější částí onoho štětce budou samozřejmě štětiny. Na trhu nalezneme nepřebernou škálu, nicméně k minerálním makeupům, pro které jsou i primárně tyto štětce navrhovány, nejlépe slouží syntetické štětiny, které jsou v tomto případě navíc hypoalergenní. To jistě ocení nejen alergici, ale i všichni s citlivou pletí. Tyto štětiny jsou velmi měkké a hebké, díky tomu se nemusíte bát žádného podráždění pleti. Navíc s nimi skvěle rozetřete veškerý makeup či stíny do ztracena, čímž si zajistíte krásný přirozený efekt. Za kvalitu štětců se mohu jistě zaručit. Štětec na pudr používám již více jak rok, tudíž má za sebou nejen několik mytí v kontaktu s vodou, ale i prakticky každodenní používání. Rukojeť štětců je vyrobená z bambusu, což je velmi lehký materiál. Zároveň se jedná o rychle rostoucí dřevinu, což zaručuje další plus pro ekologicky smýšlející lidi. V nabídce aktuálně naleznete 12 štětců, k některým z nich se nadále objevují jejich menší cestovní verze a následně i houbičky, ale o těch si popovídáme jindy.


Flat top: huňatý štětec s plochým povrchem vhodný k nanášení minerálního makeupu v ještě vyšším krytí.
Short top: vylepšená alternativa Flat top štětce s mírně zaobleným povrchem, vhodný k intenzivnímu nanášení makeupu bez prášení.
Kabuki: vhodný k nanášení makeupu, oproti Flat top a Short top štětci je vhodný pro méně problematickou pleť, která nepotřebuje až tak vysoké krytí.
Na tvářenku: zkosený štětec umožňující jemné konturování obličeje ať už pomocí tvářenky či bronzeru.
Na tekutý makeup: vyvrhel a jakási černá ovce mezi všemi štětci pro minerální makeup, díky svému tvaru se skvěle dostane na veškerá těžko přístupná místa. A pokud preferujete minerální makeup, jistě ho využijete pro nanášení pleťové masky.
Mini kabuki: zmenšená verze klasického kabuki, vhodný k nanášení korektoru, rozjasňovače či očních stínů.
Na korektor: obdoba štětce na tekutý makeup, kterým skvěle zapracujete korektor do vaší pleti.
Na oční stíny: plochý a velmi měkký štětec, kterým precizně nanesete stín na celou plochu očního víčka.
Na oční stíny zkosený: pro nanesení stínu do vnějšího koutku vám velmi dobře poslouží právě tento jemný štětec.
Na roztírání očních stínů: tímto poněkud nenápadným štětcem skvěle nanesete stíny pod obočí nebo do vnitřního koutku oka.
Stínovací: velmi měkký a huňatý štětec, díky kterému skvěle propojíte různě barvy na očním víčku, dobře poslouží i při tvorbě kouřovek.
Na oční linky: Jemné a zároveň pevné štětiny tohoto štětce vám pomůžou při tvorbě očních linek. Skvěle si poradí jak s precizností pro práci s gelem, tak i pro nenápadnou a pohled prohlubující oční linku vytvořenou pomoci stínu.


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig