Jílové oční stíny #Softcocktail | Vendula Jirmannová

středa, listopadu 14, 2018

Jílové oční stíny #Softcocktail

Článek vznikl ve spolupráci s Annabelle Minerals.

Pokud pečlivě sledujete můj blog a čtete mé články, jistě víte, že jsem nedávno psala o minerálních stínech z nabídky Annabelle Minerals. Dnes se podíváme na další kategorii očních stínů, tentokrát jílové. Sice je škála barev v této skupině menší, nicméně oproti té minerální jsou stíny dokonce veganské, hypoalergenní a tím pádem vhodné pro tu nejcitlivější pleť. Pojďme se jim tedy podívat ne pod pokličku, nýbrž pod víčko.


Kolekce stínů #Softcocktail byla uvedena na trh relativně nedávno. Celá obsahuje na deset ultrajemných pastelových stínů založených na kosmetickém jílu. Ten poskytuje sametový finiš, opticky vyhlazuje pokožku a díky němu stíny vydrží na oku celý den. Není náhodou, že právě jíl je velmi oblíbenou složkou při výrobě masek pro aknózní pleť. Mezi barvami si můžete vybírat od bílé přes tělovou, hnědou až po zajímavější žlutou či oranžovou. Stejně jako u minerálních stínů můžete volit mezi teplými, neutrálními a studenými podtóny. Díky tomu si svoji barvu vybere slečna opravdu jakékoliv barvy pleti i vlasů.


Almond milk - stín jemně mléčné bílé barvy vhodný pod obočí či ke ztrácení, Americano - studená neutrální hnědá vhodná pro blondýny i brunety, Cocoa cup - teplý odstín hnědé s měděnými podtóny, který sluší světle modrým a zeleným očím, Frappe - tato barva sedne každému typu, je ideální na jemné denní líčení, Ice tea - oranžový odstín skvěle podtrhne jemně modré a šedé oči, nicméně si ji oblíbí i tmavooké ženy, Lemonade - teplá žlutá evokující slámu a léto, perfektně doplní zelené a světle hnědé oči, navíc se dá využít i jako korektor na zakrytí kruhů pod očima, Margarita - jemný odstín starorůžové barvy svědčí především ženám studeného podtónu, Milkshake - skoro jako koktejl z lesních plodů, tento odstín sluší zelenookým, modrookým i ženám se světle hnědýma očima, Smoothie - mléčná broskvová barva sedne všem typům pleti a krásně podtrhne modré oči, White coffee - odstín chladné šedé s nádechem do hněda využijete jako podkladový stín, sluší každému typu


Jak asi vidíte sami, mezi stíny Annabelle Minerals si vybere opravdu každý. Ať už sáhnete po těch minerálních či jílových, nikdy neuděláte krok vedle. Zatímco minerální stíny jsou díky obsaženému hedvábí saténové a krásně se v nich odráží světlo, jílové oční stíny poskytují od mnoha žen žádaný stoprocentně matný vzhled. Navíc pokud použijete tužkový štětec, můžete s nimi na mokro vykouzlit nádherné oční linky. Já osobně využívám odstín Cocoa cup prakticky denně a to na konturování nosu, líček a očí pro hlubší pohled.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig