Kde nic tu nic | Vendula Jirmannová

čtvrtek, října 17, 2019

Kde nic tu nic


Slibovala outfity, chvíli byly outfity, dlouho nebyly outfity. A tak jsem Petrovi nakázala, že s nimi opět musíme začít! Baví mě to. Je to svým způsobem náročný a zároveň nenáročný článek.
Dnes byl tak nádherný den, že když jsme se sešli s Petrem v kavárně, tak jsem mu nakázala, že odpoledne, po jeho lekci kytary, musíme něco podniknout. Nechci být zkrátka zalezlá doma, když vím, že se blíží zima a venku je tak krásně! Vzali jsme tedy auto a projeli okolní vesničky. Bydlet nedalo Orlických hor, ne-li téměř v nich, je zkrátka kouzelné. Vyjedete si na kopec, chytnete zlatou hodinku a kocháte se tím nádherným barevným podzimem.

Kabát: Zaful | Rolák: ? | Džíny: Topshop | Boty: Vagabond | Kabelka: Matt&Nat | Pásek: Asos | Hodinky: Prim

Dnešní outfit není žádný zázrak, není složen z udržitelných kousků a fotky stojí také za dvě věci. Tedy alespoň pokud jde o prezentaci outfitu. Nechala jsem se unést tím světlem a edit fotek tomu i přizpůsobila. Omlouvám se. Nicméně na sobě nemám nic, co by si člověk nemohl představit či domyslet.


Kabát již znáte z předchozího outfitu. Na to, že ho mám již pár let ze spolupráce s asijským eshopem Zaful, ho mám moc ráda a drží skvěle. Rolák jsem dostala loni k narozeninám od mamky, nicméně je z butiku, tudíž moc neporadím. Džíny mám nově z Topshopu a proboha! Děsně je miluju. Jak jsou krátké, skvěle padnou, ta barva... Ano, nejsou z druhé ruky ani od udržitelné značky, ale pokud neztloustnu nebo neotěhotním, budu je mít ještě roky.


Boty mám z Vagabondu a to jsou zkrátka lásky. Jen škoda, že mi na nich začíná praskat kůže. Zvažuji, jestli má cenu je reklamovat. Kabelku jste již také mohli vidět v předchozích outfitech. Ještě aby ne, když mám jen dvě. Pásek mám taktéž nový. Jedná se o pásek z Asosu z pravé kůže, a ač si o kůži myslí kdo chce co chce, raději investuji do dvou kvalitních kožených pásků, které mi vydrží roky, než do deseti koženkových, které budu rok co rok měnit. Poslední věcí jsou renovované hodinky značky Prim, které jsem dala Petrovi v dubnu k narozeninám.


Soukromý pozemek.
SHARE:

5 komentářů

  1. Krásný, jednoduchý a myslím si že i hodně pohodlný outfit. Za mě rozhodně palec hore. V Orlických je krásně a jak říkáš, stačí vylézt ve správný čas na nejbližší kopec a jen se kochat. :) Mimochodem ty fotky jsou moc hezké.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig