Jak aplikovat minerální makeup? | Vendula Jirmannová

čtvrtek, června 27, 2019

Jak aplikovat minerální makeup?

Článek vznikl ve spolupráci s Annabelle Minerals.

Od doby co spolupracuji s Annabelle Minerals se snažím popsat konkrétní produkty, ale snad nikdy jsem vám neukázala jak správně s produkty zacházet. Dostalo se ke mně pár videí, dotazů či špatných zkušeností, kdy lidé produkt měli všude, jen ne na obličeji. Proto se dnes podíváme pod víčko produktů a zkusím vám vysvětlit, jak dostat produkt z obalu na místo určené a co k tomu ideálně použít.


Když si objednáte produkt od Annabelle Minerals, dorazí vám zapečetěný v krabičce. Nejprve je tedy potřeba oddělat onu pečeť. Někdy se může stát, že to půjde těžko. Pak je nejjednodušší otočit horní krytkou, která slouží pro udržení produktu v obalu. Otočení naruší plast, tím pádem pečeť sama odskočí.
Produkt následně doporučuji nasypat přímo do víčka. Myslete na to, že méně je někdy více. Vždy můžete přidat.


Teď vezměte štětec a krouživými pohyby do něj produkt zapracujte. Štětec následně ještě oklepejte o víčko, ať si na obličeji nenaděláte fleky. Produkty mají tendenci se na pleti opravdu ukázat v plné síle, tak ať to nepřeženete. Opět platí, že vždy můžete přidat. Po čase si vše hezky osaháte a budete vědět, kolik je čeho potřeba.
Na závěr nezapomeňte otočit krytku, aby se produkt udržel tam kde má a nevysypal se vám celý do víčka, jako mně se to již několikrát stalo.

Jednou za čas doporučuji víčko umýt, aby se v něm drželo co nejméně bakterií.

Možná by vás mohlo zajímat, jaký štětec je ideální použít? O tom jsem se rozepsala již v jednom ze článků, kde popisuji všechny štětce, které v sortimentu naleznete. Nicméně velmi ve zkratce mohu doporučit Flat Top štětec, kterým dosáhnete vysokého krytí. Možná ještě o trochu vyššího krytí dosáhnete s Short Top štětcem, který mně osobně moc nevyhovoval na moji citlivou pleť a raději jsem sáhla po houbičce velikosti L. Pokud naopak nepožadujete vysoké krytí ale spíše jen sjednocení, sáhněte po Kabuki štětci.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig