Minerální primer – vyplatí se? | Vendula Jirmannová

středa, června 12, 2019

Minerální primer – vyplatí se?

Článek vznikl ve spolupráci s Annabelle Minerals.

Sluníčko svítí a lidé začínají odhalovat svou čistě bílou sýrovou pokožku. Co ale stále většina z nás stále zakrývá je nedokonalá pleť. A jak si tak to sluníčko svítí, přiznejme si, trochu se zapotíme. A s tím přichází co? Kratší výdrž makeupu. ten se totiž pomaličku slívá a stéká z pleti pryč. A poslední co chceme, mít na sobě několik vrstev. Makeupu i oblečení.
Primery jistě všechny známe. Gelové či krémové produkty, které díky obsahu silikonů dokonale zacelí jizvičky, sjednotí pleť a skvěle na nich ulpí makeup, který vydrží ještě déle. Ten od Annabelle Minerals je ale zcela jiný. Minerální práškový primer neobsahuje totiž silikony a jeho složení je přírodní a čisté. Je složen pouze ze dvou jemných jílů, illitu a kaolinu, a ze slídy. Jíly jsou bohaté na hořčík, železo i vápník, zatímco slída dodává produktu na lehkosti až hedvábnosti.


Jak funguje s mojí suchou pletí s tendencí se mastit? Překvapivě dobře! Aniž by byl cítit, pleť krásně vyhladí a zmatní. Dokáže zacelit i jemné vrásky kolem očí. Nanáším ho pomocí kabuki štětce, se kterým se mně osobně pracuje nejlépe. A to i při aplikaci makeupu, kterého nakonec nanesu jen tenkou vrstvičku pro zakrytí posledních nedokonalostí.. Jelikož primer neobsahuje žádný barevný pigment, ač se na první dojem může zdát opak pravdou, dá se skvěle využít i jako pudr.
Je vhodné připomenout, že kosmetika díky svému šetrnému složení je určená pro citlivou pleť a to i pokud vás trápí akné, ekzémy a nebo ani jedno či něco jiného. Zkrátka jí rozhodně neublížíte. Navíc obsažené minerály pleť nezatěžují a mají tendenci ji rychleji uzdravovat. 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig