Prázdninové nákupy | Vendula Jirmannová

neděle, srpna 16, 2015

Prázdninové nákupy



Sice ještě pár nákupů plánuji, jako například pořádné černé kalhoty, ale rozhodla jsem se Vám to ukázat již teď. Za prázdniny mi přibylo pár nových věcí, ne všechny tu uvidíte, ale většinu těch větších věcí ano.

První co vidíte na fotce je náramek pandora. Konečně <3 Hrozně moc dlouho jsem si ho přála. Jednou jsem přijela z práce domů, kde mi ho přítel předal. Byl to šok, opravdu jsem to nečekala. V ten den vstal se mnou brzy ráno, oznámil mi, že musí do práce a on mi jel přitom koupit pandoru. No není skvělý? :)


Další doplněk, co mi za prázdniny přibyl, je tento motýlek. Sice se to může tvářit jako obyčejný pásek/čelenka/whatever, ale jedná se opravdu o motýlka. Jeden mladý pár - Pája s Víťou - se rozhodli založit vlastní značku, konkrétně evermo. Šijí motýlky v pánské i dámské verzi a dále pro pány i kapesníčky do saka. Já nemohla odolat a pořídila jsem si tento krásný s květinovým vzorem. Je skvělé, že vše si šijí sami, tudíž kupujete 100% kvalitu. Mám v plánu někdy začít přispívat i outfity, tak třeba Vám ho předvedu i na sobě.


Přibyl mi ještě jeden doplněk a tím jsou tyto hodinky z wayfarer. Při rozbalení mě trochu zklamaly tím, že mají pod dvanáctkou své logo. To na svém eshopu vůbec nemají a upřímně bych si je asi ani neobjednala. Nedá se nic dělat, stejně jsem si myslela že je moc neunosím, jelikož jsem hlavně na ty zlaté doplňky. No ale světe div se, nosím je poměrně dost a dokonce jsem si pořídila i stříbrný řetízek. Uvidíme, třeba nakonec opravdu budu preferovat stříbro před zlatem.


Hrozně dlouhou dobu jsem si přála happy plugs sluchátka. Bohužel mi ale připadají moc drahé, já až tak moc hudbu ze sluchátek neposlouchám a navíc mi vyhovují mé earpods přímo od applu. No ale jelikož si kupuji časopis dieta a s každým číslem sleduji dárek k předplatnému a čekám, až tam bude něco, co bych využila, objevily se tam tyto krásky. Takže jsem nečekala a hned si magazín předplatila a sluchátka již mám doma.


Už je to i dlouhou dobu, co jsem si chtěla pořídit kvalitní boty do města. Stále jsem uvažovala nad new balance botama a právě nike roshe run. Když už jsem byla rozhodnutá si jedny pořídit, prohlížela jsem internetové stránky a čekala až někde objevím nějaké boty, které se mi budou líbit a budou za dobrou cenu. Bylo to v den, kdy queens měli akci a to slevu 12% na vše. Takže mě tyto krásky vyšli s poštou na 1400 Kč.


Od mamky jsem dostala tuto naprosto úžasnou tělovou vodu od green energy organics, což je kosmetická značka, vyrábějící, jak již z názvu vyplývá, organickou kosmetiku. Mamka koupila dva tělové spreje a jeden mi nechala. Mám tedy tento, naprosto přírodní sprej bez alkoholu. Ta vůně je úžasná. Sice to není parfém, ale momentálně se voním pouze tímto od rána do večera.


Nakoupila jsem si i nějaké oblečení, především ve slevě. Ukazuji Vám ho takhle na kupičce hlavně z důvodu, abyste si všimli, že tam není žádný celo černý kousek, což je u mě úspěch! Dobře jeden mám, je to svetr z wayfarer, ale pokazil by můj záměr a fotku. :D Nicméně ho na mně určitě uvidíte.

Z wayfarer jsem si také ještě pořídila selfie tyč, ale nefotila jsem ji, jelikož ve čtvrtek jedeme s přítelem na dovolenou a možná budu vlogovat, takže ji uvidíte přímo v akci. Uhodnete, kam jedeme? :)
SHARE:

6 komentářů

  1. Ty boty musejí být pohodly ! Jsou krasny .) !,já mam adidasky, uzasne pohodly, jen ten vzhled trochu pokulhava,ale protoze beham predevsim v terenu tak by to nejaky krasny neprezily :D !
    A pandora me ted jeste vice laka :D !

    OdpovědětVymazat
  2. ty boty jsou super,a s těmi sluchátky jsi to vychytala! :D jinak gratuluji že nemáš nic černého-kromě svetru ten nepočítejme :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je od přítele krásné :-). Pandora náramek se mi taky líbí :-). A ty tenisky mám taky a jsou super, jen se špatně kombinují s oblečením. Taky jsem se rozhodovala mezi NB a Rosherun, ale ty NB si stejně ještě koupím taky :-))

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné věci! Ten dárek z Pandory je krásný! :) je to moc milé! Boty jsou dokonalé, opravdu a ten sprej může být zajímavý! A gratuluji k nenákupu černé, taky bych se o to měla někdy pokusit! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Ty nike jsou božský!!:O a moc se mi líbí i hodinky:)
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  6. Ten náramek je nádherný! :3 No, musíš mít skvělého přítele. :)
    Jinak ta tělová voda nevypadá vůbec špatně. :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig