Minerální tvářenky | Vendula Jirmannová

pondělí, ledna 21, 2019

Minerální tvářenky

Článek vznikl ve spolupráci s Annabelle Minerals.

Tvářenka je součást makeupu, kterou by ženy neměly vynechávat. Ne nadarmo se jí přezdívá zdravíčko, jelikož pleti dodává jakousi šťávu a dojem zdravé a odpočinuté pleti. A ačkoliv já jsem výjimka potvrzující pravidlo, jelikož jsem dost línej člověk a po makeupu poslední dobou sahám jen v momentě, kdy vím, že je to více než nutné, i tak si ji na líce při důležitějších příležitostech aplikuji.
Dnešní článek, jak je již patrné, bude věnován právě tvářenkám, a to jak jinak než od mé velmi oblíbené značky Annabelle Minerals. V jejich nabídce aktuálně naleznete šest krásných odstínů, mezi kterými si jistě každá nalezne svého oblíbence. Můžete vybírat z jak teplých tak studených podtónů, a pokud si nevíte s výběrem rady, jsou tu i dva neutrální, které sednou všem.


Romantic - studený světle růžový odstín, který se perfektně hodí pro světlejší a chladnější typy, Sunrise - světlá meruňková barva, která taktéž padne světlejší pleti, pokud nemáte ráda růžové tóny, je pro vás jak stvořená, Honey - krásně teplý medový odstín, který si oblíbí slečny a dámy s tmavší pletí, Coral - pokud se nebojíte extravagance, je pro vás tento až vínový odstín jasná volba, opět ideální spíše pro tmavší pleť, Nude - velmi jemný a neutrální odstín, který především navrátí barvu líčkům schovaným pod makeupem, Rose - odstín který sedne naprosto každé ženě, na tmavší pleti bude jemnější a světlé pleti dodá mladiství a svěží vzhled.


Tvářenky jsou velmi syté a na pleti krásně drží. Díky své velmi vysoké jemnosti krásně přilnou na štětec, kterým se velmi snadno aplikují. Doporučuji používat zkosený štětec právě od Annabelle Minerals, který je speciálně určen pro aplikaci tvářenky. Na pleti vydrží za normálních okolností krásných 5 - 6 hodin, poté se začnou mírně ztrácet.

Fotografie bez barevných úprav a filtrů.
SHARE:

2 komentáře

  1. Od tejto značky som ešte nič neskúšala,ale lícenky vyzerajú nádherne :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  2. Annabelle mě láká už nějakou dobu. Asi by mi chvilku trvalo, se s produkty naučit pracovat, ale ráda bych je někdy vyzkoušela. Jinak tady se mi hodně líbí odstíny Sunrise, Rose a Nude :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig