Minerální oční stíny | Vendula Jirmannová

úterý, září 18, 2018

Minerální oční stíny

Článek vznikl ve spolupráci s Annabelle Minerals.

Pro milovníky makeupu, kteří mají citlivou pleť, může být možná náročné odolat hromadě dekorativní kosmetiky, která na nás všude v drogeriích či parfumeriích číhá. Pokud se budeme bavit o stínech, spousty značek nabízí nepřeberné množství barev, podtónů, třpytu i matu. Díky bohu za dnešní dobu. Na trhu je již dostatek značek s kvalitní přírodní kosmetikou, která se svoji škálou barev sahá mnohým značkám na paty. Nemluvě o složení, které je o kus napřed.

Přírodní kosmetiku, nyní především stíny, ocení ale nejen majitelé citlivé pokožky. Stejně tak může být dobrým krokem dopředu pro ty z vás, které nosí kontaktní čočky. Díky složení založenému na přírodních minerálech je riziko podráždění daleko nižší než u běžně dostupné a známé konkurence.


Dnešní článek bude tedy o minerálních stínech, jak jinak než od Annabelle Minerals. V jejich nabídce naleznete rovnou dva druhy. Minerální a jílové. Dnes se podíváme na ty obsáhlejší, jak je již z názvu patrné, minerální. V této kategorii naleznete krásných 17 stínů. přičemž všechny mají stejný základ. Jedná se o slídu, hedvábí, díky kterému mají stíny saténový efekt a jsou jemné, oxid titaničitý, který zároveň působí jako přírodní UV faktor SPF 15, kaolín a následně barevné pigmenty.


Všechny stíny mají stejně pudrovou texturu, která může být ze začátku náročnější při aplikaci. Na druhou stranu, ačkoliv jsou sypké, jejich intenzita je opravdu silná, a navíc se dá ještě zesílit při aplikaci na mokro.


Fotografie bez filtrů.

Water ice - jemně pastelový modrý stín, vhodný pro studený podtón pleti, Vanilla - vanilková barva s bílými a žlutými podtóny, Smoky - tajemná černá barva, ideální pro klasické smokey eyes, Platinum - ocelově šedá barva, perfektní pro modrooké blondýny, Nougat - hluboká intenzivní hnědá s nádechem vlašského ořechu a čokolády, ideální pro teplý podtón pleti, Mint - výrazná zelená barva připomínající mátové listy, krásně podtrhne tmavě hnědé a hnědozelené oči, Lollipop - pastelová barva s výraznými šeříkovými tóny je ideální pro blondýny, Lilac - fialová barva, která bezesporu sedne každé ženě, každé pleti či barvy vlasů a očí, Lavender - hluboká levandulová barva, perfektní pro černovlásky i blondýny, Ice Cream - krémová barva s růžovými a béžovými podtóny, sedne každé ženě, Cornflower - intenzivní chrpová barva, skvělá pro blondýny a obecně ženy, které touží po nevšedním líčení, Chocolate - čokoládová barva, která padne každé ženě bez rozdílů, Cinnamon - výrazná měděná barva, ideální pro ženy s teplým, především olivovým podtónem, Cardamon - nevídaná teple zlatavá barva, která rozzáří každý pohled, Cappucino - intenzivní kávový ostín zdůrazní barvu pleti, vhodná jak pro blondýny, tak pro brunety, Candy - spojení výrazné meruňkové a broskvové barvy, skvělé pro ženy s teplými tóny pleti, Blueberry - tmavá borůvková barva, jejíž perleť se krásně rozzáří na víčku každé ženy.


Ačkoliv se z fotek zdá, že stíny jsou maličké, nenechte se nijak zmýlit. Na fotografiích se vyskytují pouhé vzorečky. V reálu je stín v klasickém balení, které již od Annabelle Minerals známe. Tedy s víčkem a ještě s krytem, který zamezuje prášení a úniku stínu tam, kam nepatří. Balení obsahuje 3 gramy, což se může zdát sice málo, nicméně věřte mi, že je to opravdu velká dávka, jelikož stín je neskutečně lehoučký. Ač sice jílový, tak konkrétně odstín Cocoa cup používám již přes rok při konturování a stínu je stále více jak polovina.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template Created by pipdig