Módní trendy jaro 2018 | Vendula Jirmannová

úterý, března 13, 2018

Módní trendy jaro 2018

Jelikož právě čteš tento článek, pravděpodobně tě zajímá móda a s ní i spojené trendy. Vzhledem k tomu, že nám právě venku začíná skrze mračna vykukovat sluníčko a s ním přichází konečně i jaro, je ten pravý čas na to uklidit zimní bundu a připravit se na teplejší dny. Tudíž vytáhnout bundu jarní, sukně, tenisky a hurá do ulic! Nicméně.. nejprve článek.

Amerika

Trend vlajek jako takových nám snad již dávno pominul, ale i letos se vlajka projeví při nejmenším její symbolikou, tudíž hvězdy a pruhy všeho druhu.

Bundy

Bez nich by to nešlo asi nikdy. Letos hodně pofrčí klokanky, alias bundy přes hlavu s kapsou, klasicky parky všech barev a motivů a zároveň i pláštěnky, které už mají daleko lepší podobu než ty, které jsme nosili v dětství.


Bláznivý denim

Pokud jste na podzim podlehli nášivkám, letos se jich určitě ještě nabažíte. Navíc budou in všemožné otrhané, potrhané, protrhané, sešívané, prošívané, špinavé,.. no prostě bláznivé džíny.


Satén a lesk

Tohle je něco, co já můžu. Příjemný vzdušný materiál, který může působit neskutečně jemně žensky a navíc v teplejších dnech hezky ochladí.


Pastelové a neonové tóny

A teď něco, co naopak nemusím. Pastelové barvy byly v módě i loni, letos se k nim navíc opět vracejí barvy neonové. Alespoň budeme potmě všichni vidět.


Třásně, tyl, průhlednost

Odvážnost, nedbalost a divokost. Třásně připomínající Mexickou a Inidiánskou kulturu, tyl evokující hravost a průhledné textílie, které se dají skvěle vrstvit. Či pro ty odvážnější poodhalit krásné spodní prádlo.

SHARE:

3 komentáře

  1. Mně se právě ty pastelové barvičky na jaro moc líbí a bundičky jsou super. Těším se, až budu moct uklidit zimní oblečení. JANISTEA

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kalhoty s mašlí mám už pár měsíců. Dnes jsem objednala další, ale větší.:) Pláštěnky jsou super, takovou podobnou bych potřebovala a v hvězdičkách jedu snad už od puberty.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Mně strašně láká nějaká ta bunda, zrovna třeba v té žluté - nebo jiné výrazné barvě. Já totiž nosím v podstatě jenom černou, šedou a bílou, tak bych se na to jaro mohla trochu nakopnout a zkusit pro změnu i "barevnou" barvu. :D
    Kout světa

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig