Soft Cream | Vendula Jirmannová

neděle, ledna 31, 2021

Soft Cream

 

Článek vznikl ve spolupráci s Annabelle Minerals.

Řekla bych že největší novinka z dílny Annabelle Minerals, v podobě podkladového krému Soft Cream, ke mně dorazila již před Vánoci. Od té doby jej testuji, a každé ráno ho aplikuji jako podklad pod minerální make-up. Co obsahuje tato novinka, co slibuje a jaká doopravdy je? To se vám pokusím sepsat v dnešním článku.

Na začátek nutno zmínit, že má pleť byla vždy problematická, je velmi citlivá, a spíše mastná.

Lehký hydratační krém Soft Cream byl navržen primárně jako vhodný podklad pod minerální make-up. V nabídce AM sice naleznete oleje i primer, nicméně například pro moji mastnější citlivou pleť nejsou oleje nejvhodnější volbou. Jako podklad jsem tedy nejčastěji používala GinZing Ultra Hydrating cream od Origins, který mám velmi ráda, ale déle se vsřebává, a tak před aplikací make-upu potřebuje alespoň 15 minut, které ne každé ráno mám.

Soft Cream je hutnější ale přesto lehounký krém, který se i do mé mastnější pleti vsákne během pár vteřin. Má schopnost lehkého vyrovnání nerovností na pleti, u mě především v podobě jizviček po akné. Na pleti zanechá lehký sametový film, na který se krásně uchytí pudrový minerální make-up.

Mým favoritem v podobě make-upů je rozhodně matující make-up, který je svým složením perfektní volbou pro smíšenou až mastnou pleť. Na mé pleti bez problémů vydržel celý den, ale po té sedmé hodině se vždy začal slévat. Od doby co používám Soft Cream se to neděje, a i večer odličuji krásný make-up. Tedy až v oblasti nosu a brady, kde mi neustále make-up z důvodů nošení roušky slézá.

Určitě není od věci zmínit, že krém je z 95 % přírodních složek, a 100% veganský.

V základu krému se nachází voda, bambucké máslo, olej z brutnáku lékařského, ricinový olej, olej z hroznových semen, olej ze švestkových jader, vitamin E, kyselina hyaluronová, kyselina listová a kyselina mléčná.

Ve složení naleznete i další složky v podobě rostlinných glicerinů, benzyl alkohol (organická sloučenina, název klame, nejedná se o nic škodlivého) a další. Ty většinou slouží jako konzervující a ustalující látky, které jsou v produktu nezbytené.

Za dobu zhruba měsíce a půl téměř denního používání mi z krému ubyla zhruba jedna čtvrtina, což je rozhodně krásná zpráva. Ke krému je určitě vhodné dokoupit i znovupoužitelnou pumpičků do krémů a olejů, která slibuje při jednom pumpnutí dávku 0, 1 ml. Mně na celou pleť i krk vystačí 4 pumpičky, což nám s ohledem na obsah krému 50 ml dává na celých 125 aplikací, tedy 2, 15 Kč za jednu aplikaci.

Pokud jste příznivci minerálních make-upů, pak krém Soft Cream vnímám téměř jako must have vaší péče o pleť. Věřím, že rozhodně nebudete litovat. :)

SHARE:

3 komentáře

  1. Ja mám tiež problematickú pleť, ešte som nikdy neskúšala tento krém :)
    blog sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  2. Má skvělé složení, určitě je to kvalitní a fungující produkt. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jejich novinky poslední dobou vypadají suprově a už delší dobu přemýšlím, že od nich konečně něco zkusím :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat

Blogger Template Created by pipdig